Wie zijn wij?

Wij zijn een groep lokale muziek- en theaterliefhebbers, gebundeld in een kleine stichting.  We hebben allemaal een professionele achtergrond in de culturele evenementen-industrie, die op dit moment stil ligt, en/of hart voor cultuur en de regio.
Wij hebben uitgebreide ervaring met het organiseren van concerten, podiumbouw en licht- en geluidstechniek. Ook zijn we in staat mooie en interessante artiesten uit ons netwerk te nodigen. Naast creativiteit, staan bij ons duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Daardoor kunnen we met hulp van andere lokale vrijwilligers (ook uit ons rijke netwerk), een bijzonder projecten vanuit liefde voor de kunsten en bijzondere locaties, tot hun volle bloei laten komen.  

MISSIE

De stichting wil ín en voor Groessen en de wijde regio op een laagdrempelige en kleinschalige manier dichtbij huis publiek weer live laten genieten van professionele culturele voorstellingen, met inachtneming van de COVID-19 veiligheidsrichtlijnen.  Met als achterliggende gedachte, een nieuwe en frisse sociale cohesie te creëren door mensen weer samen cultuur te laten beleven.  

Dit alles in een intieme setting, met een duurzaam karakter en een no-nonsence organisatie. 

De Bongerdbühne is een initiatief van:

Stichting Bongerdbühne
Leuvensestraat 52b (post- en factuuradres)
6923BN, Groessen
KVK 78352746
IBAN NL28BUNQ2044745399
BTW NL861361933B01