De regels

Welke maatregelen en regels maken dit mogelijk?

Corona vragenlijst: Bij binnenkomst is het verplicht om een vragenlijst in te vullen. Wanneer het antwoord op één of meerdere vragen niet “nee” is, wordt toegang tot de Bongerdbühne ontzegd. 

Bezoekersstromen; Bezoekersstromen zullen elkaar niet kruisen. We stellen looproutes in.

Mondkapjesplicht: We verplichten niet- medische mondkapjes voor zowel medewerkers als bezoekers. Bezoekers hoeven tijdens het zitten in hun loge het mondkapje niet te gebruiken. Medewerkers houden de mondkapjes de hele tijd op. 

Ventilatie: De ruimte is voldoende geventileerd middels een brede open sleuf in het dak die over de gehele lengte van de ruimte doorloopt (natuurlijke ventilatie). Tussen de voorstellingen door wordt er extra gelucht door de deuren tegen elkaar open te zetten. 

Toiletten: Bij manege Landsmaat zijn toiletten aanwezig. Deze worden regelmatig schoongemaakt. Ook zijn volop desinfectiemiddelen en/of stromend water aanwezig om je handen schoon te maken. Het is niet mogelijk om tijdens de voorstelling de toiletten te gebruiken, dus plas vooraf!

Horeca: Bij de Bongerdbühne is een bar aanwezig met een klein aanbod van water, fris en alcoholische versnaperingen. Ook kun je vooraf, tijdens het reserveren van je ticket, een borrelmandje bestellen. Deze borrelmandjes worden volgens de huidige hygiënemaatregelen gevuld met lokale producten en voorafgaand aan de voorstelling klaargezet om af te halen.

Vervoer & parkeren: Kom – als het mogelijk is – op de fiets. Wel zo duurzaam en goed voor de gezondheid! Kom je toch met de auto? Bij de locatie zijn voldoende parkeerplekken aanwezig.

Reserveren & Persoonsgegevens: De loges kunnen alleen vooraf gereserveerd worden. De door jou verstrekte persoonsgegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres) worden enkel gebruikt voor de reservering én voor eventueel verplicht contactonderzoek.

Duurzaamheid: We zijn te gast in voormalig manege Landsmaat. De fruitkisten die verwerkt zijn in de Bongerdbühne worden jaarlijks weer hergebruikt voor de nieuwe fruitoogst. De verpakkingen van de borrelmandjes zijn compleet recyclebaar. En we vragen jou als bezoeker respectvol om te gaan met de locatie en de tribune.

Voor meer informatie omtrent de corona-maatregelen raadpleeg de site van de overheid: rijksoverheid.nl