Categorieën
Al langs geweest bij de Bongerdbühne

Sven Ratzke Zingt Bowie

5 juli 2020 – 16:00/19:30

Met toestemming van de meester zelf

Dat Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, had hij met zijn show ‘Starman’ al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken.

Ratzke neemt in deze nieuwe show het publiek mee in de vele fantastische verhalen die vaak hilarisch, maar ook ontroerend zijn. Geniet van de prachtige kostuums, de poëzie en nieuwe spannende arrangementen. Bowie, de meest innovatieve, mythische en theatrale popster van de afgelopen eeuw.  Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid, in een intieme setting van zanger en begeleider, met geheel nieuwe, spannende arrangementen, duiken zij in het universum van Bowie zoals nooit eerder gedaan. 

Grote hits als ‘Heroes’ en ‘Let’s dance’, juweeltjes als ‘Ashes to ashes’ en ‘Lady grinning soul’, erfgoed zoals ‘Lazarus’ en geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot. Bowie, de meest innovatieve, mythische en theatrale popster van de afgelopen eeuw.

Sven Ratzke speelt 2 voorstellingen:
16:00
19:30

Een reservering geeft recht op een zitplek voor 2 personen uit hetzelfde huishouden.

“Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos.”

NRC Handelsblad

“Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen.”

Trouw