Categorieën
Al langs geweest bij de Bongerdbühne

1st of June

19 juli – 16:00/20:30

Let op: 1 kaartje is voor 2 personen (uit hetzelfde huishouden)

Magisch duo

Midden in de nacht, op 1 juni 2013, belanden LAVALU & Gerhardt door een bizar toeval op hetzelfde podium en geven een optreden dat met staande ovatie wordt ontvangen. Het blijkt instant magie, voor henzelf en het publiek. Ze besluiten samen verder te gaan onder een nieuwe naam die deze magische 1e nacht samen eer aan doet; 1st of June.

Ze maken muziek waar je in weg kan kruipen. Donker, onderhuids en roerend. Denk XX. Denk Nick Cave. Denk Feist. De samensmelting van LAVALU haar op klassieke muziek georiënteerde pianospel en rakende stemgeluid en Gerhardt zijn percussieve gitaarspel en warme stem zorgen voor een uniek schouwspel in klank, tekst en performance.

LAVALU is autodidact in componeren & arrangeren en schreef o.a. voor het Residentie Orkest, Het Gelders Orkest en Noord Nederlands Orkest. Ze componeerde alle muziek voor het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, waarmee ze na twee uitverkochte seizoenen in de zomer van 2018 vijf weken in Carré speelde. Met haar twee soloalbums ‘Solitary High’ (2017) en ‘Midair’ (2019) speelt zij gedurende drie jaar meer dan 120 shows in binnen- en buitenland, waaronder uitverkochte shows in TivoliVredenburg en Het Concertgebouw. In 1st of June werkt ze samen met Gerhardt.

1st of june spelen 2 voorstellingen:
16:00
20:30

Een reservering geeft recht op een zitplek voor 2 personen uit hetzelfde huishouden.